DESIGN

Vi laver et design i samarbejde med jer.
Før vi begynder at designe jeres side holder vi et møde for at skabe en profil af virksomheden. Målet er at hjemmesidens design udtrykker det i gerne vil formidle til jeres besøgende.

LOGO

Har jeres virksomhed ikke allerede et logo, så kan vi designe et for jer som afspejler netop Jeres virksomhed.
Vores logoer leveres som vektor-grafik – denne billedtype bruges af trykkere til bl.a. storprint da det nemt kan skaleres til enhver størrelse.

SEO

For at potentielle kunder kan finde jeres virksomhed på nettet skal siden naturligvis være nem at finde. Dette kaldes ‘søgemaskineoptimering’. Vi sørger for at jeres side er synlig på nettet for at drage så mange øjne hen på den som muligt.

FACEBOOK

‘Er i på Facebook??’ er et spørgsmål man ofte hører. Facebook er ikke kun til kontakt mellem personer, men i høj grad også til virksomheder. Vi tilbyder at oprette og administrere en Facebook side til jeres virksomhed. Dette, sammen med søgemaskineoptimeringen, gør at jeres side får god synlighed og samtidig har i nemt ved at komme i kontakt med jeres (fremtidige) kunder.

NEM OG ENKEL ADMINISTRATION

Når hjemmesiden er færdig og i har godkendt den, så sørger vi naturligvis for at sætte jer ind i brugen af den, således at i selv kan holde den opdateret, hvis i ønsker dette – eller vi kan gøre det for jer. Vi benytter tidssvarende teknologier og alle vores hjemmesider er nemme at administrere gennem et enkelt administrations-panel.

FANTASTISK SERVICE

Vi er klar over at ikke alle er snilde til det tekniske, så derfor tilbyder vi at sætte alt op for Jer. Domæne, hjemmeside, e-mail og hvad i ellers har brug for – vi klarer det!
Kommunikation er en af de ting vi selv sætter pris på, derfor er vi også nemme at snakke med. Vi holder os til simple forklaringer så alle kan være med.

UGENTLIG BACKUP

Vi kender det vist alle sammen. Et eller andet går galt og man mister data – det har vi naturligvis tænkt på, og derfor tilbyder vi jævnlig backup af Jeres hjemmeside for at sikre at det altid er muligt at genskabe den hvis uheldet skulle være ude.

BILLED- OG VIDEOPRODUKTION

Vi stiller gerne op med enten egen eller ekstern fotograf hvis i skal have taget billeder. Det kan f.eks. være produktbilleder til hjemmesiden eller profilbilleder af medarbejderne. Vi stiller også et studie til rådighed hvor man kan optage mindre filmklip som kan bruges til f.eks. reklame.

SÅ ER DER PRISERNE


Antal sider

Vi klarer al opsætning

E-mail adresser

Speciellavet moduler

Søgemaskineoprimering

Butiks-modul

Blog-modul

Logo

Studie til billed- og videoproduktion

Facebook integration

Administration af Facebook-side

Video-integration

Billedslider

Galleri

Udvidet galleri

Kontaktformular

Inkluderet instruktion i brug af sidens funktioner

Fantastisk service!

Visitkortside

2500

kr. eksl. moms

4 faste sider

1

Muligt

5 opdateringer á kr. 250,-

1 time

Mini

6000

kr. eksl. moms

5

5

Muligt

5 opdateringer á kr. 250,-

1 time

Medium

7500

kr. eksl. moms

7

7

Muligt

5 opdateringer á kr. 250,-

1 time

Din løsning

fra 10000

kr. eksl. moms

10+

10+

Muligt

5 opdateringer á kr. 250,-

2 timer

Klar til at bestille?
Eller vil du bare vide mere? Kontakt os!