Bring dit udstyr til vores værksted i Hirtshals, hvor én af vore 4 teknikere grundigt tester det og derefter telefonisk vender tilbage til dig med et tilbud på en eventuel reparation. Vi tager INTET TESTGEBYR hvilket betyder at du får udstyret tilbage uden beregning hvis tilbudet afslås. Vi dog en “bagatel grænse” på 498,00 Kr. Finder vi en fejl der kan laves for dette beløb eller mindre, laver vi det uden at spørge dig.

Vores målsætning er, at 80% af de reparationer vi får ind skal være lavet indenfor 24 timer. Du kan derfor være sikker på at du ikke skal undvære din computer i lang tid, når du indleverer den til reparation hos os. Kun når der er tale om en garantireparation, eller når der skal bruges specielle dele kan du komme ud for en længere ventetid. Men har du f. eks. en bærbar PC inde til reparation, låner du naturligvis en anden imens reparationen foregår.

Tidshorisonten kan dog variere i weekenden da vore teknikere arbejder 3 ud af 5 Lørdage og holder fri Søndag.

Vi reparerer bl.a.:

  • Stationære PC´ere
  • Bærbare PC´ere
  • Printere
  • Tablets (dog ikke Apple)

Har du andet der driller, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores teknikere, for at høre om de kan hjælpe dig.
Husk vi kommer også ud til dig og laver opgaverne. Men det er naturligvis altid billigst for dig at du indleverer tingene, hvis du ikke bor i vores gratis afhentnings område.

Jvf. gældende lovgivning opbevarer vi højest dine data i 3 måneder. Indleverede produkter bør afhentes hurtigst muligt men opbevares ligeledes i højest 3 måneder – herefter bortskaffes det.