Viser alle 3 resultater

Projektor

Epson EF-100W

4.999,-

Denne projektor er elegant og sofistikeret, har et imponerende udvalg af funktioner og inkluderer et Android TV-stik. Den er let og kompakt, så den er nem at flytte mellem forskellige rum eller ud af huset. Den kan projicere næsten med det samme og i enhver retning - i normalt dagslys. Vis indhold fra en telefon, streamingenhed, bærbar pc, spilkonsol og meget mere. Den er let at klargøre, og du kan bruge den i årevis.

Projektor

Epson EH-TW5700

6.799,-

Saml familie og venner for at se film, sport og spille spil med denne økonomiske hjemmebiografprojektor med fuld HD, 2.700 lumen og et dynamisk kontrastforhold på 35.000:1. Hjemmeunderholdning får liv med lysstærke og livagtige billeder takket være 3LCD-teknologi, som er op til tre gange mere lysstærk end DLP-projektorer med 1 chip . Det er også nemt at opsætte med keystonekorrektion og 1,2x manuel zoom.

Projektor

Epson EH-TW5820

7.199,-

Gør dit hjem til begivenhedernes centrum med en fuld HD 1080p-projektor med spilfunktioner. Med Android TV kan du nemt streame og vise underholdning på en smart og fleksibel displayløsning. Skarpe billeder med dybe sorte nuancer og jævne bevægelser samt fantastiske tilslutningsmuligheder, nem opsætning og justering gør denne projektor til det ultimative valg for al hjemmeunderholdning.