Vælg en side

Mød vores stærke hold

Vi er et stærkt og engageret hold der står klar til at yde dig den bedst mulige service. Vi har en stor butik med masser af varer og 4 teknikere der står klar til at hjælpe dig. Tilsammen har vi viden om næsten alt der har med EDB at gøre. Så kontakt os næste gang du har en opgave.

Tommy Høj

Chef for hele flokken og med årelang erfaring indenfor branchen.

Morten Biegel

Chef teknikker med ansvar for vores værksted.

Steffen Olesen

Souschef og den daglige ansvarlige for butikkens drift..

Dennis Strauss

EDB teknikker med 9 års erfaring på vores værksted.

Anders Hansen

Butiks elev, og altid parat til at yde den bedste service.

Andreas Buchhave

EDB teknikker på værkstedet og ude kørende service.

Hurtig support

Hele holdet står klar til at yde support til dig, såfremt du får problemer med produkterne. Vi er klar ved telefonen, personlig rådgivning i butikken, fjernsupport eller besøg hjemme hos dig.

Ide udvikling

Skal du have et kreativt indspark til løsninger indenfor vores område, går du aldrig forgæves. Vi har adgang til over 100.000 varenumre der kan skaffes indenfor 24 timer. Så vi kan sammensætte en løsning til næsten alt.

Teknologi på dine vilkår

Vores målsætning er at holde information og kommunikation på et niveau hvor alle kan forstå hvad vi siger. Vi bruger gerne tekniske termer, men kun hvis det er absolut nødvendigt for forståelsen.

Klar kommunikation

Vi ønsker at være maksimal tilgængelig for vore kunder. Derfor kan du komme i kontakt med os på næsten alle platforme hvad enten det er på facebook, via mail, telefon eller ved besøg i butikken. Vi ekstra lange åbningstider i butikken og er til rådighed for kontakt det meste af døgnet på facebook.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi glæder os til at høre hvad vi kan hjælpe dig med. Tryk på knappen og send os en mail, så er vi godt igang med at finde løsninger.

%d bloggers like this: