Vælg en side

BullGuard Premium Protection

Streng beskyttelse mod identitetstyveri og beskyttelse på de sociale medier og et prisvindende malwareforsvar. Tilgængelig til alle større enheder og platforme.

Beskytter pc'er, Mac-computere og Android-enheder med en enkelt licens Social Media Protection beskytter dine børn på sociale medier
Effektiv forældrekontrol hjælper med at beskytte børn mod cybermobning og pædofile Solid, lagdelt beskyttelse mod alle former for vira, spyware, malware og andre onlinetrusler

Total beskyttelse

Forhindrer effektivt al malware og andre onlinetrusler i at nå din enhed. BullGuard Internet Security er med sit antivirusmodul det perfekte forsvar mod den enorme mængde malware, der angriber stationære og bærbare computere, Mac-computere og Android-enheder. Det beskytter mod virus, orme, trojanske heste, adware, scareware og andre ondsindede programmer, så du altid er beskyttet. Det holder også ransomware ude, så du ikke udsættes for cyberafpresning.

Sikkerhed på tværs af platforme

Beskyt alle dine enheder med en enkelt licens. Uanset om det er din stationære pc, bærbare pc, Mac eller Android-tablet og smartphone, kan du holde dem alle beskyttede og sikre uden at købe separate sikkerhedsløsninger.

Virkelig nem at bruge

Administration af din sikkerhed kan ikke være nemmere. Det helt nye design af Internet Security gør det så nemt som ingenting. Hver funktion har sit eget modulpanel. Du skal blot klikke på det for den ønskede handling, som derefter sker automatisk. Alle moduler findes på én side, så du straks kan se dine enheders sikkerhedsstatus.

Enkel og sikker installation

BullGuard Internet Security undersøger systemet før installationen, fjerner aktiv malware og tilpasser sig dit systems specifikationer. Denne proces slutter med en kontrol for at sikre, at de nyeste virusdefinitioner er installeret. På ingen tid er BullGuard oppe at køre i baggrunden og sikrer, at dit system er velfungerende og sikret mod trusler.

Social Media Protection

Hold det sjovt og sikkert for dine børn med beskyttelse på Facebook. BullGuard Premium-beskyttelse hjælper dig med at overvåge dine børns Facebook-profiler. Vi markerer alle de mulige trusler mod dine børns sikkerhed, og vi giver dig besked, hver gang vi finder upassende indhold og fremmede med onde hensigter. Social Media Protection overvåger nøgleord fra de følgende områder: beskeder, der indeholder seksuelle billeder eller tekst, vulgært sprogbrug, sexrelateret indhold, vold, misbrug, internetmobning og narkotika og alkohol. Når upassende indhold opdages, bliver du gjort opmærksom på det. Funktionen overvåger også billeder og indlæg på de sociale medier for nøgleord og usikre links til websteder. Dette sikrer, at du ved, hvad dine børn foretager sig, eller om de modtager upassende beskeder, så du kan beskytte dem.

Fuld Identity Protection

Beskytter dine personlige oplysninger mod at blive udnyttet af hackere og internetkriminelle. BullGuard scanner hele internettet efter dine brugernavne, e-mailadresser og postadresser, telefonnumre, kreditkortnumre, adgangskoder og meget mere. Når nogle af dine registrerede oplysninger offentliggøres online, giver vi dig med det samme besked via e-mail eller sms og giver dig råd om, hvad du skal gøre herefter.
Identity Protection er kun tilgængelig for beboere i USA, Storbritannien, Canada, Danmark, Tyskland, Frankrig, Irland og Holland.

Parental Control

BullGuard Parental Control er et effektivt og brugervenligt værktøj, der hjælper dig med at beskytte dine børn online. I Windows-appen kan du blokere adgang til mistænkelige websteder, sæt søgefiltre på plads, begrænse dine børns tid online, overvåge deres aktivitet og endda blokere visse programmer. Det er med til at beskytte dine børn mod internetmobning og forhindrer dem i at blive eksponeret for upassende indhold. Når det drejer sig om dine børns aktiviteter på deres Android-enheder, giver vi dig kontrollen, så du styrer opkalds- og programovervågning, sporing og tyverisikring.

Krypteret skybaseret sikkerhedskopiering

Sikkerhedskopier direkte fra BullGuard til din Dropbox-, Google Drive- eller OneDrive-konto. Med dette nyttige værktøj kan du dele og administrere dine filer sikkert. Du skal blot vælge, hvilke filer du vil sikkerhedskopiere til dit skybaserede lager og klikke. Du kan også planlægge automatiske sikkerhedskopier, køre dem efter behov og synkronisere, så du altid har de nyeste filversioner ved hånden. Filer krypteres også med en adgangskode, der ikke er gemt af BullGuard – så dine filer altid forbliver fortrolige.

Bedste computerydeevne

PC Tune Up fjerner unødvendige filer og frigør hukommelse, så din computer kører hurtigere. Med Boot Manager kan du se, hvilke programmer der kører, når du starter computeren. Den fortæller dig, hvilke du ikke har brug for, så du kan deaktivere dem og få en lynhurtig start. Cleanup Helper giver dig også mulighed for nemt at frigøre plads på disken, så computeren kører hurtigere. Den fortæller dig, hvilke filer du ikke har brug for, og hvor meget plads de optager. Desuden identificerer den de filer, der er blevet dubleret, så du kan fjerne dem.

Beskyttelse af mobile enheder

BullGuard Internet Security giver dig tryghed i forbindelse med dine mobile enheder. De Android-baserede enheder er nu et almindeligt mål for malware og spyware. Et skybaseret antivirusprogram forhindrer virus at trænge igennem, herunder uønskede programmer som adware. Og fordi det er skybaseret har du altid have den nyeste beskyttelse… og virusscanning tømmer ikke batteriet for strøm. Fås også med effektiv tyverisikring for komplet låsning, enkel sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktion, opkaldsstyring til at blokere uønskede opkald og fjernstyring, så du har kontrol over dine personlige oplysninger, selv hvis enheden bliver væk eller stjålet.

Sårbarhedsscanner

Sårbarhedsscanner kontrollerer for manglende sikkerhedsopdateringer, forbindelser til usikrede Wi-Fi-netværk eller programmer, der afvikles automatisk, hvilket kan være malware. Den kontrollerer også, om alle enhedsdrivere er digitalt signeret. Enhedsdrivere er vigtige filer, der gør det muligt for dig og operativsystemet at interagere med hardware, som er sluttet til systemet. Det forbedrer sikkerheden, når de er digitalt signeret.

Firewall

Vores superstærke firewall holder uvedkommende ude. Det første sikkerhedsniveau beskytter din computer mod hackere og identitetstyveri. Desuden beskytter det dig mod netværksangreb og forhindrer cyberkriminelle i at trænge ind i systemet.

Spamfilter

BullGuard Spamfilter holder uønskede e-mails og e-mailsvindel ude. Dette omfatter også forsøg på phishing, spredning af vira og spam på fremmedsprog. Du kan også brugertilpasse filtre, så e-mails, som du ikke ønsker at modtage, blokeres. Kort sagt: Hvis der ingen spam er, er der ingen svindel.

Ekspertsupport

Gratis support døgnet rundt til de problemer, som du støder på. Vores højtuddannede supportteam svarer på alle dine spørgsmål og løser dine problemer med ekspertviden. Og de står til rådighed døgnet rundt, alle ugens syv dage, hele året rundt – så hvis du får brug for det, er hjælpen altid nær.
Windows Android Mac
Antivirus
Parental Control
Krypteret Cloud Backup
Social Media Protection
Identity protection
Spamfilter
Sikker suffing
PC Tune Up
Vulnerability Scanner
Firewall
Tyverisikring
Call Manager
Administration af mobilsikkerhed
24/7 Support
%d bloggers like this: